NLP Training bij Marco Honkoop

Welke training past bij jou?

Licensed NLP trainer

The Society of NLP van R. Bandler

100% NLP

Geen bijverzonnen onderwerpen

15+ jaren ervaring

Meer dan 11.000 mensen geholpen

Overzicht NLP Opleidingen

NLP Basis Opleiding Marco Honkoop

NLP Basis Opleiding

Leer de NLP basis technieken voor grip op emoties en gedachten en een gelukkiger leven
Licensed NLP Practitioner opleiding Marco Honkoop

NLP Practitioner Opleiding

Controle over emoties en gedachten, de meest effectieve communicatie en grip op je leven
Licensed NLP Master Practitioner Opleiding Marco Honkoop

NLP Master Practitioner Opleiding

Een verdieping in NLP, eigen technieken, deep trance en creativiteit

Welke NLP training past het beste bij jou?

NLP Basis Opleiding

NLP Basis Opleiding

In deze korte NLP training worden in een weekend de belangrijke basis NLP technieken behandeld waarmee jij grip op je emoties en gedachten krijgt en ontdek jij hoe je altijd de juiste beslissingen neemt. Het is een uitgelezen kans om NLP te ervaren en tegelijkertijd te ontdekken hoe goed NLP ook voor jou werkt.
NLP Practitioner opleiding

NLP Practitioner Opleiding

In de NLP Practitioner leer je 3 belangrijke hoofdvaardigheden: Emotie management waardoor je goed omgaat met situaties, de meest effectieve vormen van communicatie en hoe je het beste richting geeft aan je leven zoals jij dat het liefst zou willen en hoe je dat bereikt.
NLP Master Practitioner Opleiding

NLP Master Practitioner Opleiding

De NLP Master is puur een verdieping van wat je hebt geleerd in de NLP Practitioner. Je ontwerpt je eigen technieken, je gaat aan de slag met deep trance en je ontdekt hoe je jezelf het beste kunt presenteren om meer invloed te hebben.

Ervaringen over Marco als trainer

Een stroom van positieve vibes
NLP was voor mij een ware eye-opener. Het klinkt als muziek in mijn oren en voelt aan als een stroom van positieve vibes. Het was het meer dan waard en smaakt naar meer...Annick Ceulemans

Een andere kijk op het leven

Mijn reden om deel te nemen aan de NLP Practitioner opleiding was omdat ik constant bezig ben mezelf te ontwikkelen. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar een opleiding waarbij ik zaken vanuit een ander perspectief ga zien. Ik heb de NLP opleiding als zeer prettig ervaren, er was genoeg ruimte voor het stellen van vragen bij onduidelijkheden. Doordat ik de NLP training heb afgerond, heeft het mij een andere kijk op het leven gegeven waardoor ik geen obstakels meer zie en alles binnen no time kan omzetten naar iets positiefs. De NLP technieken die ik heb geleerd tijdens de lessen pas ik dagelijks toe in mijn privé leven en op het werk.
Deborah Drenthe

Toepasbaar in werk en privé

Ik vond de NLP Practitioner opleiding leerzaam. Vooral het stuk over het Meta en Milton Model kan ik goed toepassen in mijn werk en ook privé. De NLP oefeningen waarbij je zaken moest inbeelden vond ik lastig maar ik heb gemerkt door het vaker te doen dat dit wel steeds beter gaat en ook effect heeft. De groepsgrootte vond ik fijn. Het was wel pittig om de NLP cursus zo kort op elkaar te volgen (door Corona), maar ergens was dit ook wel weer prettig, omdat de theorie goed bleef hangen. Ik vond de toets erg leuk. Je laat op een creatieve manier alles aan bod komen. Bedankt voor de leerzame NLP cursus en succes met alles!


Saskia de Jong