Marco Honkoop

Over Marco

Internationaal Licensed NLP Trainer bij The Society of NLP

NLP coach en trainer

Gecertificeerd door Richard Bandler

15+ jaar ervaring met NLP

En blijft continu bijleren

1200+ mensen getraind

Zowel 1 op 1 als in groepen
Kwaliteitszegels The Society of NLP van Dr. Richard Bandler

Gecertificeerd coach en trainer

Ik help mensen met NLP coaching om hun mentale problemen/blokkades op te lossen en met NLP training help ik mensen om emoties en gedachten beter te managen, effectiever communiceren, doelen bereiken op een ontspannen manier en meer zelfvertrouwen te krijgen.

Met een duidelijke pragmatische aanpak zorg ik ervoor dat ze gefocust blijven en beter en sneller de resultaten kunnen bereiken die ze willen.

Vaak vragen mensen mij waarom ik NLP ben gaan doen. Hieronder zal ik daar antwoord op geven.

Persoonlijke ontwikkeling met NLP

Zelf ben ik altijd benieuwd geweest hoe je nu het optimale uit je leven kunt halen en doen waar je passie ligt.

Hoe kun je meer bereiken door minder te doen?

Oftewel, hoe kun je op een ontspannen manier met veel plezier je doelen bereiken?

In de tijd dat ik nog werknemer was, wist ik dat ik dat niet mijn hele leven wilde blijven. Maar wat moest ik dan? Ik liep tegen obstakels aan en dat bracht mij op een gegeven moment tot het punt dat ik me persoonlijk verder wilde ontwikkelen.

Ik bezocht seminars en las boeken. Wat mij opviel is dat er veel werd gezegd en geschreven over wat je moest doen, alleen HOE je het allemaal moest doen werd er niet bij vermeld.

Via via hoorde ik over NLP. Mijn eerste reactie als onwetende met vooroordelen was: "Wat een zweverig gedoe". Maar later bleek niets minder waar te zijn. Toen ik mij er wat meer in ging verdiepen bleek het van grote waarde te zijn en heel praktisch, zoals ik ook ben. 

Waarom een training volgen bij Marco Honkoop

Wanneer je NLP wilt leren is het belangrijk zo dicht mogelijk bij de bron te blijven zodat je weet dat je ook de echte NLP leert. In het geval van NLP zijn John Grinder en Dr. Richard Bandler de bron. Grinder heeft een aantal jaren geen trainingen gegeven en heeft naar mijn mening het veel te ingewikkeld gemaakt. Daarentegen heeft Richard Bandler de afgelopen 50 jaar NLP gemoderniseerd en makkelijk overdraagbaar gemaakt. Je zult begrijpen waarom ik mijn NLP trainers licentie heb behaald bij Richard Bandler van The Society of NLP. Zo weet je zeker dat de NLP die je bij mij leert officieel erkend is door de bedenkers ipv door zelfopgerichte instanties waar andere instituten bij aangesloten zijn die geen goedkeuring hebben van Grinder of Bandler.


Veel instituten beweren wel dat de trainers zijn opgeleid door Grinder of Bandler maar in de meeste gevallen hebben ze op zijn best een training gevolgd bij hen maar geen officiële trainers licentie behaald bij de ITA van Grinder en/of The Society of NLP van Dr. Richard Bandler en krijg je daar dus geen officieel certificaat met daarop de handtekening van Grinder of Bandler.


Bij mij ontvang je dat certificaat wel en Richard Bandler zet daarop persoonlijk zijn handtekening zodat je ervan verzekerd bent dat je ook de echte NLP hebt geleerd zoals bedoeld door de bedenkers. Dat betekent dat je bij mij dus geen oude NLP leert waar fouten in zitten zoals de Six Step Reframe en Modelleren en ook geen onderdelen die niets met NLP te maken hebben zoals De Logische Niveau's en Familieopstellingen. Bij mij leer je de pure moderne NLP zoals bedoeld door Dr. Richard Bandler.


Ook krijg je mijzelf als NLP trainer en geen door zo'n instituut zelf opgeleide assistent trainer. Ik sta bekend om mijn heldere uitleg, praktische insteek en aan een positieve verandering is bij mij geen ontkomen aan. Zullen we kennis maken?

De echte NLP

Zoals bedoeld door Richard Bandler

Puur NLP

Geen bijverzonnen onderdelen

Pragmatisch

NLP is een activiteit, NLP doe je

Up to date

Ik blijf trainen met Bandler

NLP coach ervaring

Problemen oplossen bij mensen

De training krijg je van mij

Dus geen assistent trainers

Het echte NLP certificaat

Met de handtekening van Bandler

Gratis herhalen

Om je kennis op te frissen

Gratis verkennend gesprek

Zodat je weet wat je met NLP bereikt

Ervaringen over NLP trainingen bij Marco Honkoop

Go for it!

"De NLP Practitioner opleiding stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Begin 2019 ontdekte ik de website van Marco Honkoop en heb ik de NLP Cursus Online gevolgd. Hierin worden de basistechnieken van NLP uitgelegd en die kon ik gelijk reactief toepassen in mijn toenmalige werksituatie. Hierdoor was er een zaadje geplant dat ervoor heeft gezorgd dat ik me in 2020 heb opgegeven voor de NLP Practitioner opleiding. 

De NLP training was intensief maar enorm interessant waarbij ik het geleerde direct in de praktijk kon brengen. De fijne lesgroep was snel op elkaar ingespeeld en we hebben onder begeleiding van Marco enorm veel geleerd en ook plezier gehad. Het zaadje dat in 2019 geplant was, is inmiddels ontkiemd en aan het groeien. Door ook na de NLP opleiding intensief bezig te blijven met alle facetten van NLP brengt mij dit steeds meer inzicht en pas ik het dagelijks toe. Interesse in een NLP Practitioner opleiding bij Marco Honkoop?... Go for it!!!"
Yjola van Steeg
Praktisch en verassend

"Voor mij is me goed voelen zonder reden en nog effectiever communiceren de voornaamste reden geweest om deel te nemen aan de NLP training.

De training was interessant om te volgen, praktisch en verassend. Leuk om samen te werken met mensen met verschillende achtergronden en te zien dat de NLP technieken eigenlijk altijd werken ongeacht wat je tot nu toe hebt meegemaakt en waar je heen wilt met je toekomst. De NLP training heeft praktische handvatten gegeven om hiermee te oefenen en door reactief toepassen van technieken beter om te gaan met uitdagingen uit het verleden en de toekomst."Arthur van 't Wel
Ontspannen sfeer met humor

"De reden dat ik deel wilde nemen aan de NLP Practitioner opleiding is omdat ik heel veel mensen om me heen zie die moeite hebben om zich prettig en gelukkig te voelen. Veel mensen krijgen het nauwelijks voor elkaar om hun leven ten goede te keren. En na mijn eigen succes om me goed te voelen en nu ook te houden door NLP toe te passen, wil ik andere mensen hierbij helpen.

De NLP opleiding bij Marco was gezellig, leerzaam en interessant. Het is fijn om de kennis in interactieve vorm gepresenteerd te krijgen. De methode van communiceren volgens het Milton model en het vleugje humor zorgen daarbij voor de ontspannen sfeer waardoor je alles goed in je opneemt. Wat het me verder op dit moment al heeft opgeleverd is dat zodra ik me niet zo fijn voel, ik meteen weet wat ik eraan kan doen. Daarnaast weet ik middels taal te beïnvloeden en pas dat toe waar nodig. Verder ben ik op dit moment alle methoden aan het nalezen en markeren om het me nog meer eigen te maken. En zinnen aan het oefenen volgens de taal modellen, om steeds beter onbewust in het meest effectieve taalgebruik te worden. Marco, nogmaals bedankt!"

Kirsten Zijdeman
Gratis verkennend gesprek NLP

Een NLP opleiding volgen bij mij?

Voordat mensen deelnemen aan mijn NLP opleidingen hebben we eerst een verkennend gesprek. Dat kan door met mij een kopje koffie te gaan drinken of telefonisch.

Op deze manier kunnen we samen bepalen of het klikt en wat je allemaal met de NLP opleiding kunt bereiken.

Wanneer je er dus aan denkt om bij mij een NLP opleiding te volgen, geef je dan op voor het gratis vrijblijvend verkennend gesprek door op onderstaande knop te drukken.

Marco op TV bij Business Aan Tafel op RTL7

Deze uitzending had het thema "Hoe wordt je succesvol?"

Welke NLP Training kies jij?

NLP Basis Opleiding

NLP Basis Opleiding

Leer de NLP basis technieken voor grip op emoties en gedachten en een gelukkiger leven
Licensed NLP Practitioner opleiding Marco Honkoop

NLP Practitioner Opleiding

Controle over emoties en gedachten, de meest effectieve communicatie en grip op je leven
Licensed NLP Master Practitioner Opleiding Marco Honkoop

NLP Master Practitioner Opleiding

Een verdieping in NLP, eigen technieken, deep trance en creativiteit