NLP Master Practitioner Opleiding

Een verdiepingsslag in NLP voor de NLP Practitioner

Een verdieping in NLP

Leer NLP op Master niveau

Officieel Master certificaat

Ondertekend door Richard Bandler

Praktisch en creativiteit

Ontwikkel meer creativiteit

NLP technieken oefenen

Beoefen NLP op Master Practitioner niveau

Ben jij toe aan de volgende stap in NLP en wil je meer verdieping in hetgeen je in de NLP Practitioner hebt geleerd, neem dan deel aan de Master NLP opleiding.

Bij veel instituten en NLP trainers bestaat het misverstand dat de NLP Practitioner is bedoeld voor makkelijke NLP en de Master Practitioner voor de moeilijke. Maar niets is minder waar.

Waar je in de NLP Practitioner leert om beoefenaar van NLP te worden krijg je in de NLP Master opleiding meer verdieping van hetgeen je in de Practitioner hebt geleerd.

In de Master Practitioner kom je als het ware boven de materie te staan en ben je in staat om zelf technieken te bedenken. Creativiteit is daarom heel belangrijk in de Master.

In het algemeen kun je met het geleerde in de NLP Practitioner opleiding goed uit de voeten. Je hebt meer grip op je emoties en gedachten, communiceert effectiever en je hebt je leven meer op de rails zoals jij dat wilt en zit lekkerder in je vel. Je zou kunnen zeggen dat je ongeveer voor 70% grip hebt op je leven.

Maar in die andere 30% heb je wellicht ervaren dat niet altijd alles vanzelf gaat en niet altijd het gewenste resultaat bereikt. Die gevallen vragen om meer creativiteit en flexibiliteit en dat leer je in de NLP Master opleiding.

Kwaliteitszegels The Society of NLP van Dr. Richard Bandler

De officieel erkende licensed NLP Master Practitioner opleiding 

In de NLP Master opleiding draait het allemaal om verdieping van wat je in de Practitioner hebt geleerd en creativiteit. Waar ik tijdens de NLP Practitioner jou leer hoe je NLP toepast, leer ik in de NLP Master van jou wat er nog meer mogelijk is wat ik zelf nog nooit eerder heb gezien.

Uiteraard is deze opleiding ook een officieel gecertificeerde NLP opleiding bij The Society of NLP van Dr. Richard Bandler zoals je van mij gewent bent.

Dat betekent dus ook dat wanneer je mee wil doen met deze training dat je in het bezit dient te zijn van het officiële NLP Practitioner certificaat met daarop de handtekening van Richard Bandler. Heb je dat niet neem dan gerust contact met me op om te bespreken hoe we het voor elkaar kunnen krijgen dat je toch mee kunt doen.


Een greep uit de vaardigheden die je leert tijdens de NLP Master:

Meer vrijheid

Kom los van de geleerde technieken

Eigen technieken

Ontwikkel je eigen NLP technieken

Master hypnose

Oplossen van lastige problemen

Deep trance 

Doe bijzondere ervaringen op

Spreek technieken

Effectieve presentatie technieken

Meer invloed krijgen

Hoe je groepen beïnvloed

Voorvereisten voor de NLP Master

Allereerst raad ik NLP Practitioners aan om het geleerde eerst goed in de praktijk te brengen in hun eigen leven. Na ruim een half jaar tot een jaar is het goed om te beginnen aan de Master NLP.

Aangezien ik de officieel echte NLP geef zoals bedoeld door Dr. Richard Bandler en de NLP Master Practitioner bij mij de officieel licensed opleiding is van The Society of NLP kun je alleen meedoen wanneer je in het bezit bent van het enige echte NLP Practitioner certificaat van The Society of NLP met daarop de handtekening van Richard Bandler.

Ben jij NLP Practitioner en wil je meer verdieping in NLP?

 3 Hoofdthema's van de NLP Master

Boven de technieken staan

Ontwikkel je eigen NLP technieken en krijg meer vrijheid

Master hypnose & deep trance 

Voor het oplossen van allerlei problemen en het opdoen van bijzondere ervaringen.

Je invloed vergroten

Door het gebruik van effectieve spreek technieken en het vertellen van verhalen

NLP Master programma in detail

Boven de technieken staan

  In de NLP Practitioner opleiding word je precies verteld welke stappen je moet doen zodat het de goede kant op gaat. Nu is het grote hoofdthema binnen NLP: vrijheid. Misschien heb je bij jezelf wel eens ontdekt na het exact opvolgen van de stappen van een techniek dat na verloop van tijd het beter werkt wanneer je het anders doet.

  Hoe veel meer vrijheid zal het je dan geven wanneer je op basis van wat je al weet zelf technieken gaat bedenken die nog beter voor jou persoonlijk werken of voor een ander die je helpt.

  Hiermee bereik je pas echt vrijheid waarbij je nog zoveel meer leert door als het ware boven de technieken uit te stijgen en zelf NLP technieken ontwikkelen. Met het in acht nemen van de basis principes die in de Practitioner aan bod zijn gekomen ga je nu zelf experimenteren en ontdekken wat wel en niet werkt en wel op die manier dat je jezelf en andere mensen de goede kant opstuurt.

  In feite zijn nu de rollen omgedraaid. Waar ik in de NLP Practitioner hard moet werken om jou de stappen bij te brengen ga jij nu hard aan de slag om mij te laten zien welke varianten op de geleerde technieken in de Practitioner nog meer werken en misschien in sommige gevallen zelfs beter.

Master hypnose, Deep trance en diep doordringen tot het onbewuste

  Wat veel mensen niet weten is dat NLP ooit is bedacht door Bandler en Grinder om stiekem aan hypnose te doen. Wat je met NLP doet is dus eigenlijk hypnose gebruiken. Alleen gebruikt NLP hypnose op de meest moderne en effectiefste manier.

  Vandaar dat we in de Master Practitioner een verdiepingsslag maken in hypnose door gebruik te maken van de deep trance toestand van het brein.

  Door ons brein in de deep trance toestand te brengen ben je in staat om zowel jezelf als anderen bijzondere ervaringen te geven en met oplossingen te komen voor problemen die eerst onoplosbaar leken te zijn.

  Tijdens dit thema leer je hoe je het brein in deze deep trance toestand krijgt, hoe je kunt testen of het brein zich in de deep trance toestand zit en vervolgens hoe je deze deep trance toestand kunt gebruiken voor het oplossen van allerlei problemen en allerlei bijzondere ervaringen kunt opdoen zoals hoe je op een geheel nieuwe manier snel kunt leren van een van je rolmodellen.

NLP spreek technieken om groepen te beïnvloeden

Door middel van state management, storytelling, nested loops en het structureren van je verhaal leer je hoe je met gemak groepen mensen de juiste kant opstuurt.

In de NLP Practitioner leer je voornamelijk om NLP in 1-op-1 situaties toe te passen. In de master hoe je dat  ook in 1-op-veel situaties kunt doen.

Ben jij toe aan de NLP Master Practitioner?

Vraag dan nu het gratis verkennend gesprek aan

Meedoen met de NLP Master

Wanneer je er aan denkt om mee te doen met de NLP Master Practitioner is de eerste stap je opgeven voor het gratis en vrijblijvend verkennend gesprek met mij.

Zoals al eerder aangegeven dien je in het bezit te zijn van een echt NLP certificaat van The Society of NLP met daarop de handtekening van Dr. Richard Bandler, de bedenker  van NLP.

Dit geeft maar weer eens aan hoe belangrijk het is om voor de juiste NLP opleiding te kiezen. Dus voor een opleiding waarbij je de echte NLP leert zoals je dat in mijn opleidingen leert.

Te vaak moet ik mensen teleurstellen en ze confronteren dat ze de verkeerde papieren hebben en eigenlijk geen echte (Master) Practitioner of NLP trainer zijn alhoewel ze dat wel vaak denken.

Ook al moet je misschien wat verder reizen en ben ik niet goedkoper het is het meer dan waard om de echte NLP te leren aangezien het verschil enorm groot is. Het is immers een investering in jezelf en jij bent het meer dan waard.

Dat betekent niet dat je perse bij mij de opleiding gaat volgen maar dan weet je in ieder geval wel dat wanneer je de echte NLP wil leren zonder bijverzonnen onderwerpen dat je je bij mij gerust kunt opgeven en wanneer je dan de opleiding met succes doorloopt ik je het welverdiende NLP Master Practitioner certificaat kan overhandigen met daarop de handtekening van Dr. Richard Bandler wat het bewijs is dat je NLP op de juiste manier hebt geleerd.

Praktische informatie

 • Data: Start in 2022
 • De opleiding duurt 9 dagen en de dagen zijn van 09.30 tot 16.30 uur
 • Handleiding inbegrepen
 • Gratis koffie, thee en water
 • Puur praktische echte NLP zonder bijverzonnen onderwerpen
 • Inclusief 1-daagse creatieve masterclass door een gasttrainer
 • NLP Practitioner certificaat vereist
 • Lokatie: Rotterdam
 • Tarief: 2950,-
 • Officieel NLP Master certificaat van The Society of NLP met de handtekening van Dr. Richard Bandler, de grondlegger van NLP
Gratis verkennend gesprek NLP

Aanmelden

Zoals je weet ga ik bij NLP opleidingen heel zorgvuldig te werk en daarom is er geen mogelijkheid om je via de website direct in te schrijven voor de NLP Master Practitioner.

De enige manier is via een gratis vrijblijvend verkennend gesprek. Dit gesprek kan via de telefoon of via een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek bepalen we samen of de NLP Master bij jou past.

Wanneer je interesse hebt, meld je dan nu aan voor het gratis verkennend gesprek door simpelweg op onderstaande knop te drukken.