Doe Gelukkiger

Volgens Dr. Richard Bandler, de bedenker van NLP, zijn er 2 voorwaarden voor een gelukkig leven: Je goed voelen en het maken van goede beslissingen. In dit gratis e-book leer je:

  • De NLP techniek om je goed te voelen
  • De NLP techniek om goede beslissingen te nemen
  • Hoe je beter wordt in voelen
  • Hoe jij je goed kunt voelen om niets
  • Hoe jij controle krijgt over jouw emoties
50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik het gratis e-book naartoe sturen?
Downloaden
27.500 +
x gedownload
16
Pagina's
2
NLP technieken
NLP Basis Opleiding Marco Honkoop

NLP werkt met het brein

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren waarbij Neuro betrekking heeft op het brein. Op dit moment is het brein nog het meest onontdekte orgaan van het menselijk lichaam maar de neurologische wetenschap doet wel steeds meer ontdekkingen over het brein en daar maakt NLP handig gebruik van.

Zo werkt het brein met de 5 zintuigen: horen, zien, voelen, ruiken en proeven. Voor het zintuig voelen staat in het gratis e-book een NLP techniek waarmee je grip krijgt op jouw emoties en je brein traint zich goed te voelen.

Daarnaast gaat het brein op een specifieke manier te werk bij het maken van beslissingen. Met de tweede NLP techniek in het e-book leer je hoe je de juiste beslissingen neemt.

Leer de 2 basis NLP technieken voor een gelukkiger leven

In het e-book staan 2 praktische NLP technieken die je direct stap-voor-stap toepast op de momenten waarop het nodig is en tegelijkertijd train je hiermee het brein zodat jij steeds beter wordt in je goed voelen.
50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik het gratis e-book naartoe sturen?
Nu Gratis Downloaden